B2B – Oportunitate Business to Business

CONSTRUIM UN VIITOR MAI STABIL

MEXI® Group oferă acum pentru contractanți, arhitecți sau chiar revânzători o oportunitate de afacere durabilă în domeniul construcțiilor atât pe teritoriul României, cât și internațional, folosind una dintre cele mai noi tendințe în ridicarea structurilor pentru spații comerciale, industriale, publice sau rezidențiale. În centrul acestei afaceri se află sistemul nostru modern de construcții, cu profile și cadre produse de compania noastră, dezvoltate de o echipă tehnică bine educată și avansată, în colaborare cu arhitecți distinși, producători de materii prime de înaltă clasă, ingineri software, antreprenori și experți în industria construcțiilor.

Compania noastră a atins un standard ridicat în construcții și a primit certificate de produs și de sistem de la organisme de certificare cunoscute, cum ar fi TÜV SÜD Industrie Service GmbH (Germania) sau TÜV Rheinland Cert GmbH (Germania).

oportunitate de afacere durabila in domeniul constructiilor in zona Europa - B2B

Intrând în rețeaua noastră de afaceri, nu numai că veți beneficia de investiția noastră în timp de a dezvolta acest tip de sistem de construcții acceptat mondial pe scară largă, dar veți avea șansa de a fi și membru al cercului nostru de parteneri mulțumiți, care realizează profituri din ce în ce mai mari în fiecare an. Veți obține, de asemenea, acces la instruire de către personalul nostru specializat, astfel încât să puteți obține informații despre cunoștințele noastre acumulate în vânzarea, proiectarea și/sau producerea acestor construcții contemporane.

Pentru mai multe detalii legate de această oportunitate de afacere, contactați cu încredere echipa noastră de conducere pe numerele de telefon afișate mai jos.

Georgeta Vlăduțescu
director comercial
+40 771 199 849

Răzvan Silișteanu
manager de vânzări
+40 770 105 793

Development manager @ MEXI

Adrian Molcut
development manager
+40 771 200 142

Privacy Policy Settings