Despre Noi

SCURT ISTORIC

MEXI® este un grup de companii tinere și dinamice, formate din oameni cu înaltă calificare și cu experiență vastă în domeniul construcțiilor. Înființată în anul 2006, MEXI® a ajuns astăzi un grup de firme de construcție apreciată atât la nivel național cât și internațional deoarece răspunde cu profesionalism la cerințele tot mai diversificate ale partenerilor săi.

La înființare activitatea de bază au fost lucrări de amenajări interioare în special pentru centre comerciale, showroom-uri, fabrici. Lucrările executate în majoritatea cazurilor au fost compartimentări, execuția pereților de gips carton, tavane modulare respectiv finisarea acestora.

Ca urmare a experienței acumulate a realizat potențialul pe care îl oferă această ramură a construcțiilor, mai exact suprastructura metalică ușoară. Acesta fiind factorul care a determinat să dezvoltă și să investească într-o nouă ramură în construcții. Grupul MEXI® se află într-un proces permanent de perfecționare și colaborează îndeaproape cu arhitecți, designeri și ingineri.

În cursul executării lucrărilor considerăm ca lucrările să fie executate la un înalt nivel de calitate și precizie. Lucrările noastre de construcție sunt asigurate prin asigurare de răspundere civilă în valoare de 300.000 €.


Vizualizați certificările și testele (în PDF), eliberate de Organele de Specializare, privind calitatea construcțiilor MEXI®. Datele din documente sunt reale și corespund cu standardele aflate în vigoare.

De la: TÜV SÜD Industrie Service GmbH
Din data de: 08/08/2023

De la: TÜV Rheinland Cert GmbH
Din data de: 20/06/2022