Tehnologii de constructie

TEHNOLOGII

Vă prezentăm sistemul constructiv MEXI®, care după multe studii și analize prezintă o serie largă și clară de avantaje atât pentru beneficiar cât și pentru constructor și proiectant.

Construim o gamă largă de clădiri civile și industriale pe structură metalică ușoară – case familiale, case de vacanță, hale de producție, spații pentru birou, spații comerciale, chioșcuri, etajări, mansardări, etc. – oferind astfel soluții durabile și rezistente la un preț accesibil.

Suntem specializați în producția de structuri metalice ușoare, folosind cele mai avansate programe de proiectare (CAD) 3D împreună cu o unică linie performantă de producție cu precizie milimetrică. Producem profile din oțel structural S350GD cu caracteristici mecanice superioare – prin care vă oferim structuri mult mai rezistente, planșee mai rigide în comparție cu competitorii de pe piața din România, ceea ce ne situează într-o poziție superioară.

PROIECTARE

Proiectanții echipei MEXI® folosesc cele mai avansate programe de proiectare CAD. Calculele sunt făcute conform normativelor atât din țară cât și la nivel European.
Inginerii noștri detaliază proiectul, efectuează calculele statice pentru asigurarea rezistenței și stabilității construcției propuse, proiectând cu precizie, și în cele din urmă fiind executat de utilaj cu parametri proiectați și cu o rapiditate semnificativă.

proiectare structuri metalice usoare din profile metalice MEXI

PRODUCȚIE

Producem profile ambutisate la rece din oțel structural dublu zincat S350GD.
Având în dotare o linie performantă de producție cu precizie milimetrică, avem posibilitatea de a ambutisa la rece tablă cu grosime de până la 3,5mm, lățimea profilelor poate varia între 90 și 350mm.
Operațiunile de producție sunt realizate cu piese specializate performante, rezultatul fiind produse rezistente și de calitate superioară. Prin automatizarea unor etape, tehnologia modernă a permis reducerea timpului de execuție și realizarea lucrărilor de înaltă calitate.

producator de profile metalice din otel structural S350-GD

MONTARE

Montarea structurii se realizează cu echipe profesioniste, cu posibilitatea de a executa montaje atât la nivel național cât și internațional. Datorită tehnologiei de proiectare și de producție la precizie milimetrică, și a materialelor de înaltă calitate, erorile umane de montaj – cum ar fi pereți deformați, cu unghiuri incorecte, etc. – sunt total eliminate, iar astfel montajul structurii va fi precis, fără abateri dimensionale. Pentru a scurta perioada montajului se poate opta pentru premontajul elementelor structurii.

montare structuri preasamblate

PRODUCEM CEA MAI LARGĂ GAMĂ DE PROFILE METALICE UȘOARE

din oțel structural tip S350 GD – cu strat de Zinc de până la 450 gr/m²

Lățime (a): 90 – 350 mm
Grosime (l): 1 – 3,5 mm

gama larga de profile metalice usoare

OPERAȚIUNI DE PRODUCȚIE A PROFILELOR MEXI®

operatiunile de productie a profilelor MEXI®
ACESTE TIPURI DE CONSTRUCȚII SUNT AGREATE PESTE TOT ÎN LUME

Structurile MEXI® proiectate și produse de grupul nostru de companii respectă normele și cerințele EN 1993 – Eurocod 3: Proiectarea structurilor din oțel.

sistem de constructie certificata - tehnologie de constructie avansata

Privacy Policy Settings