Case MEXI

Case premium pe structura metalica

Case MEXI®, cea mai nouă divizie a MEXI® Group, aduce pe piața construcțiilor civile o experiență vastă în industrie, pe care o transpune într-o nouă viziune, asupra construcțiilor de case pe structuri metalice ușoare.
Aplicând ultimele inovații tehnologice de la nivel mondial, Casele MEXI® oferă un nou concept: case accesibile și ecologice, proiectate pentru un consum redus de energie și un confort sporit pentru întreaga familie, realizate cu materiale atent selectate.

CONSTRUIM în toată ȚARA
prin rețeaua noastră de distribuitori!

Casele MEXI® sunt construite pe structuri metalice, produse cu tehnologii inovatoare.

Structurile de rezistență sunt realizate din profile de ultimă generație de tip C, din oțel dublu zincat tip S350GD, de 90 – 350 mm, cu grosimea de 1 – 3,5 mm, ambutisate la rece. Procesul de fabricație oferă rezistențe mecanice și seismice, structurile metalice MEXI® având o calitate superioară oricăror structuri clasice sau similare disponibile pe piață. Alegând structurile metalice MEXI® investiți într-o casă rezistentă la cutremure și construită trainic, pentru mai multe generații.

Respectând recomandările noastre privind finisajele și tehnologia de construcție, aceste case sunt mai rezistente în fața cutremurelor, incendiilor și altor dezastre care ar distruge în mod normal o construcție.


DETALII DE CONTACT

Numere de Telefon:

+40 773 751 610 – Dorel Cherecheș – reprezentant (Ro/Hu)

+40 749 011 448 – Szilárd Palásti – reprezentant (Ro/Hu)

+40 773 751 622 – Secretariat

                                       

Privacy Policy Settings