Hale MEXI

sigla Hale metalice MEXI

Hale MEXI®, o altă divizie a MEXI® Group, aduce pe piața construcțiilor industriale o nouă viziune asupra construcțiilor de hale, și anume hale pe structură metalică ușoară.

Structurile de rezistență sunt realizate din profile de ultimă generație de tip C, din oțel dublu zincat, de 90 – 350mm, cu grosimea de 1- 3.5mm, ambutisate la rece. Procesul de fabricație le oferă rezistențe mecanice la seisme și la coroziune.

Structurile metalice MEXI® sunt produse integral în regie proprie, în România, eliminând orice adaosuri suplimentare și taxe de transport intern sau extern. Deținând controlul asupra procesului tehnologic, vă putem oferi un preț mai mic față de orice alte structuri, tradiționale sau alternative, disponibile pe piață.

Fie că este vorba despre hale de producție, spălătorie, service auto, hale de depozitare sau orice altă întrebuințare, Hale MEXI® are cele mai optime soluții pentru proiectul dumneavoastră.

Datorită faptului că aceste tipuri de hale sunt produse la precizie milimetrică și executate prin asamblarea profilelor metalice ușoare cu șuruburi, demontarea lor – pentru a le asambla ulterior în alte locații – se realizează cu ușurință, fără niciun fel de problemă.


DETALII DE CONTACT

Numere de Telefon:

+40 771 029 309 – Mihai Harcovenco – manager zonal

+40 773 751 622 – Secretariat

                       

Privacy Policy Settings