Structura Usoara MEXI

Structura Usoara MEXI® - structuri metalice usoare

Divizia Structură Ușoară MEXI® se axează pe construcții pe sistem de construcție modulară. Realizate pe structură metalică ușoară, din profile de oțel structural S350-GD dublu zincat, aceste construcții sunt create și optimizate pentru un buget redus. Gândite pe module tipizate, ele sunt mult mai accesibile decât oricare casă nouă, construită pe un alt sistem de construcție.

Aceste case sunt ideale atât pentru case rezidențiale, cât și pentru case de vacanță sau chiar și pentru spații de birouri sau sedii oficiale. Construcția fiind recunoscută de bancă și asigurator, se poate realiza și prin credit bancar.

Folosind cele mai avansate softuri de proiectare din lume pentru structuri ușoare, cu calcule și expertize la nivel profesional, producem structuri de oțel atât pentru clienții din țară, cât și pentru export.

Tuturor clienților noștri le oferim proiectarea gratuită a structurii construcției mult visate. Structurile noastre ușoare sunt perfecte pentru orice tip de construcție: case, hale, mansarde, containere, birouri, blocuri, plus alte construcții diverse.


DETALII DE CONTACT

Numere de telefon:

+40 749 011 448 – Szilárd Palásti – reprezentant (Ro/Hu)

+40 773 751 622 – Secretariat