Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Va multumim ca ati accesat site-ul www.mexi.ro . Prin utilizarea site-ului www.mexi.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. in cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile site-ului, aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea.

1. Introducere

S.C. Mexi Web Project S.R.L., cu sediul in str. Sofiei nr. 32 C, Oradea, Bihor, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/998/2012 si avand cod fiscal nr. RO30377305, e-mail office@mexi.ro denumita in continuare MEXI, activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale (case familiale, spatii de birouri, spatii comerciale, hale).

2. Definirea unor termeni

Beneficiar – Persoana fizica sau juridica care doreste sa realizeze o constructie.

Partener – Producator, companie de constructii, Birou de proiectare sau Institutie Financiara care poate primi datele de contact ale Beneficiarilor din partea noastra in vederea realizarii lucrarilor solicitate de Beneficiar.

Proiecte de case – Proiecte afisate pe site-ul nostru.

Finantare – Consultanta in vederea obtinerii unui credit. Obtinerea acestuia este conditionata de indeplinirea conditiilor de eligibilitate financiara si poate fi supus platii unor taxe sau comisioane.

Promotii – Oferte de materiale de constructii direct de la producator, cu discounturile exclusiv aferente pentru MEXI. Fiecare promotie in parte are propriile reguli de acordare.

Garantie pe viata – Garantie oferit de catre MEXI pentru structura metalica si are o perioada de valabilitate de 50 de ani.

3. Utilizarea website-ului si a informatiilor prezentate pe acesta

a. Preturile afisate pe website-ul www.mexi.ro sunt orientative, calculate in functie de suprafata construita pentru fiecare proiect, excluzand alei, imprejmuiri exterioare si amenajari peisagistice. Pretul final al constructiei difera de la caz la caz in functie de factorii externi (locatia constructiei, terenul pe care se va construi, materialele solicitate de beneficiar, etc).

b. Legat de costurile pentru realizarea fundatiei, acestea sunt calculate cu aproximatie (este luata o medie la nivel national, pentru un teren drept, fara inclinatie), aceasta calculandu-se concret in momentul in care beneficiarul ne prezinta un studiu geotehnic si un plan topografic al terenului pe care urmeaza sa fie ridicata constructia.

c. Toate informatiile prezentate pe website-ul www.mexi.ro sunt informative si generaliste. Pentru a obtine informatii detaliate asupra unui proiect prezentat, este nevoie sa ne contactati sau sa ne puneti la dispozitie datele d-voastra de contact pentru a va putea pune la dispozitie toate detaliile necesare.

d. Proiectele afisate pe website-ul www.mexi.ro au de asemenea caracter orientativ, informatii detailate cu privire la sistemele constructive, materiale, etc. folosite regasindu-se in sectiunea “Afla mai multe despre ficeare tip de constructie. Descarca PDF.”

e. Cotele proiectelor afisate pe site au de asemenea caracter informativ si pot aparea diferente de dimensiuni.

f. Folosirea acestui website, a serviciilor continute in el, este gratuita, dar sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si deci utilizator al website-ului www.mexi.ro esti de acord sa respecti aceste reguli si vei fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprinzi in legatura cu www.mexi.ro.

g. Pentru a putea beneficia de toate avantajele promotiilor afisate la rubrica “Promotii” (livrare, transportul gratuit, etc.), va trebui sa ne puneti la dispozitie cai de acces catre santier pentru autovehicule de mare tonaj, spatiu de depozitare, etc., in caz contrar responsabilitatea cu transportul si depozitarea materialelor va va reveni.

4. MEXI isi rezerva dreptul de:

a. A selecta clientela.

b. A nu fi raspunzator in vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiilor prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

c. A modifica oricand termenii si conditiile de utilizare fara o notificare prealabila. Va recomandam sa consultati acest document periodic pentru a putea identifica eventualele modificari. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

d. A modifica in orice moment structura, continutul si serviciile oferite de www.mexi.ro si de a putea suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a website-ului www.mexi.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, iar intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, dumneavoastra va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati. MEXI isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare in cadrul anumitor servicii ale website-ului (mentionate in mod explicit la respectivele servicii) care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a www.mexi.ro.

e. A modifica, schimba sau anula fara nici o notificare in prealabil a promotiilor aflate la sectiunea “Promotii”.

5. Proprietatea intelectuala

a. intregul continut al site-ului www.mexi.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea detinatorului domeniului de internet: www.mexi.ro si a colaboratorilor sai, drepturile de proprietate intelectuala fiind protejate de lege.

b. Dreptul de proprietate intelectuala al tuturor proiectelor prezente pe acest sit web (www.mexi.ro) si a imaginilor, randarilor, elementelor grafice, fotografiile, desenele, planurile – apartin Pracownia Projektowa Archipelag A. Wójciak, R. Wójciak, spółka jawna cu sediul declarat in Wrocław at ul. Smoluchowskiego 56/3 afiliat registrului antreprenorilor a Registrului National condus de Curtea de Justitie pentru Wrocław-Fabryczna, al VI-lea Departament Economic, sub numarul KRS 0000123673. Toate marcile inregistrate sunt folosite in mod exclusiv pentru informare si raman proprietatea celor care le-au creat si detin dreptul de proprietate intelectuala. Continutul tuturor elementelor continute, incluzand proiectele, imaginile, randarile, elementele grafice, fotografiile, desenele, planurile – sunt protejate de legile poloneze si internationale (in particular de prevederile Actului din 3 Februarie 1994 asupra drepturilor de proprietate intelectuala si drepturile conexe precum si de prevederile Actului din 16 Aprilie 1993 pentru Combaterea Competitiei Nedrepte). Copierea, modificarea si transmiterea pe cale electronica sau prin orice alta metoda, duplicarea, folosirea sau distributia proiectelor incluse pe acest site este permisa doar cu acordul Pracownia Projektowa Archipelag. Folosirea informatiilor disponibile pe site-ul web sau a serviciilor se poate realiza doar in conditiile Legii. Materialele care nu sunt proprietatea Pracownia Projektowa Archipelag sunt semnalate in mod corespunzator.

c. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa.

d. Website-ul www.mexi.ro include sectiuni care cuprind continut in format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

e. in cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

6. Protectia datelor cu caracter personal

a. Conform DECIZIEI nr. 23 din 26 martie 2012 privind stabilirea cazurilor in care nu este necesara notificarea prelucrarii unor date cu caracter personal emisa de presedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, notificarea prelucrarii datelor cu caracter personal nu este necesara in urmatoarele cazuri: art. 1 lit f) cand prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuata in scopul intermedierii tranzactiilor imobiliare.

b. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.

c. MEXI poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

7. Politica de Confidentialitate

Prin utilizarea site-ului www.mexi.ro, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor:

a. Informatii de colectare si utilizare

in timp ce utilizati site-ul nostru, va putem ruga sa ne furnizati informatii personale de identificare, ce pot fi folosite pentru a va contacta sau pentru a va identifica. Informatiile personale de identificare includ, dar nu se limiteaza la numele dvs. („Informatii personale”).

b. Log Data

La fel ca multi operatori de site-uri, vom colecta informatii pe care browser-ul dvs. il transmite de fiecare data cand ne vizitati site-ul.(„Log Data”). Acest Log Data poate include informatii cum ar fi: adresa Internet Protocol a computerului dvs.(„IP”), tipul de browser, versiunea de browser, paginile site-ului nostru pe care le vizitati, ora si data vizitei dvs., timpul petrecut pe aceste pagini si alte statistici.

c. Cookie-urile

Cookie-urile sunt fisiere cu cantitate mica de date, care pot include un identificator unic anonim.

Cookie-urile sunt trimise la browser-ul dvs. de pe un website si stocate pe hard disk-ul computerului dvs.

La fel ca multe site-uri, vom folosi „cookie-urile” pentru a colecta informatii. Puteti instrui browser-ul sa refuze toate cookie-urile sau sa indice momentul in care un cookie este trimis. Cu toate acestea, daca nu acceptati cookie-uri, s-ar putea sa nu fiti in masura sa utilizati unele sectiuni ale site-ului nostru.

d. Securitate

Securitatea informatiilor personale este importanta pentru noi, dar nu uitati ca nici o metoda de transmitere prin Internet sau metoda de stocare electronica este 100% sigura. in timp ce noi ne straduim sa utilizam mijloace acceptabile comercial pentru a va proteja informatiile personale, nu putem garanta securitatea absoluta.

e. Modificari la aceasta Politica de confidentialitate

MEXI poate modifica aceasta Politica de confidentialitate periodic. Va vom notifica de orice schimbare prin postarea noii Politici de confidentialitate pe site. Va recomandam sa consultati acest document periodic pentru a putea identifica eventualele modificari.

f. Modificari ale informatiilor prezentate pe site-urile noastre

Permanent se fac completari si modificari pe toate site-urile. Datorita Fluxului de informatii foarte mare care vine dintre partenerii nostri bancari si/sau dezvoltatori imobiliari este posibil ca anumite capitole din prezentarea produselor bancare si a proiectelor imobiliare sa nu fie actualizate in aceeasi zi. Prin urmare, ne cerem scuze pentru eventualele inadvertente si va asiguram ca la momentul in care veti intra in contact cu unul dintre consultantii nostri veti primi pe email ultimele noutati.

g. Contactati-ne

Daca aveti orice intrebari cu privire la aceasta Politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.

Privacy Policy Settings